Aantal personen: 4
2 haringen
1 ui
1 bosje dille
1/2 bosje kervel
peper
1/8 liter zure room
1/2 kleine komkommer
300 gr diepvries rösti
boter
voor de garnering:
forelkuit
imitatiekaviaar
Snijd de haringfilets van de graat en snijd ze in reepjes.
Hak de ui, dille en kervel.
Meng alles goed met de zure room en breng op smaak met versgemalen
peper.
Was de augurk, halveer hem in de lengte, verwijder met een lepel de
zaadlijsten, snijd hem in plakjes en schep die door het haringmengsel.
Bak van de rösti volgens de aanwijzingen op de verpakking 2-4
koeken, schep op iedere aardappelkoek enkele lepels haringsalade en
garneer met forelkuit en imitatiekaviaar.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |